ICT

Beste leden van Beem-Star,

Zoekt u wel eens een telefoonnummer of e-mailadres van een clublid? Dat kan helaas niet op onze site want wij mogen (privacy wetgeving) zelfs in het beveiligde deel van de site geen ledenlijst met deze informatie publiceren.

Hoe kunt u deze gegevens dan wel vinden? Op de site van de KNLTB!

Hebt u telefoonnummer of e-mailadres namelijk ooit zelf aan de bond doorgegeven dan kunt u deze gegevens daar op het beveiligde deel opvragen.

Hoe komt u daar dan?

Op de webpagina's van Beem-Star  vindt u linksonder een tab Knltb. Hier kunt u met uw bondsnummer en wachtwoord inloggen op de openingspagina van Mijn KNLTB. Klik daar onder het kopje “Mijn vereniging” op Ledenlijst om het selektiescherm van de ledengegevens te krijgen.

In dit scherm kunt u op diverse manieren zoeken (o.a. naam, vrouw/man, speelsterkte, geboortejaar). Vul de gewenste velden in en druk vervolgens op “zoek”.

Er verschijnt dan een lijstje onder in dit scherm met alle personen die aan de opgegeven criteria voldoen.

U ziet de naam, het bondsnummer en indien opgegeven ook telefoonnummer en e-mailadres van de gevraagde persoon.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter