Wedstrijd

28-okt

29-okt

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Het damesteam  op de zondag heeft de winst binnengehaald en is daarmee ongeslagen kampioen geworden!
Gefeliciteerd Lotte, Anne, Heleen, Susan, Suzanne en Larissa!
Namens de Wedstrijdcommissie was Ivo Bakker aanwezig in Monnickendam om de meiden te feliciteren en van een passend cadeautje te voorzien!

Beste Beem Star leden,

Het is nog midden in de vakantieperiode en de wedstrijdcommissie is al weer bezig met het voorbereiden van het 2e deel van de clubkampioenschappen 2013

Natuurlijk zien wij graag dat zoveel mogelijk leden hier aan meedoen, hier wordt immers bepaald wie dit jaar in alle categorieën de sterkste spelers van onze club zijn.  Alle aspecten van het tennisspel komen tijdens de clubkampioenschappen aan bod; uiteraard het wedstrijd element en de twee (of vier) strijd maar ook sportiviteit en gezelligheid.

De gemengd dubbel categorieën worden gespeeld van 31 augustus tot en met 8 september, dus meteen na de vakantieperiode. Of we het voorweekend zullen gebruiken hangt af van het aantal inschrijvingen. De inschrijving staat ook open voor de jeugdleden van 16 jaar en ouder, zo kunnen we deze aankomende senioren vast kennis laten maken met alle andere seniorleden van onze club.

Om de wedstrijden zo goed mogelijk over de week te kunnen verdelen en er op die manier een spannende en gezellige week van te maken willen we jullie vragen zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Verhinderingen in het finale weekend willen we alleen toestaan als het gaat om calamiteiten, werk en evt. het moeten spelen van wedstrijden  in andere toernooien of sporten.

Inschrijven voor het toernooi kan via toernooi.nl  of via de site www.ltcbeemstar.nl

Wij hebben er zin in en we hopen jullie te zien tijdens de clubkampioenschappen gemengd dubbel!

De wedstrijdcommissie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Vanmiddag bij Dijkzicht gekeken naar en erg genoten van het mooie spel tijdens de laatste wedstrijd van ons enige senioren kampioensteam van deze voorjaarscompetitie. Heren 1 is kampioen geworden in de 4e klasse met een zeer overtuigend puntentotaal van 38 punten. We hebben ze namens de wedstrijdcommissie een kleine attentie gegeven en eventjes het kampioenschap met ze mee gevierd.
Ivo, Frank, Jesse, Ralph, Dick-Jan en Raymond nogmaals van harte gefeliciteerd met het kampioenschap !!!