Beste Beem-Star leden,

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2017 is door de KNLTB geopend!

Graag ontvangen wij jullie  inschrijvingen uiterlijk vrijdag 7 december via de mail, zodat wij de opgaves kunnen checken en ze kunnen verwerken voor de sluitingsdatum. Als je een team opgeeft, vermeldt dan naast de gewenste competitievorm alsjeblieft de namen en bondsnummers van de spelers en geef aan wie aanvoerder is.

Informatie
Hieronder vind je de speeldata en de mogelijke competitie vormen. Ook zijn er 3 nieuwe competitievormen door de KNLTB gelanceerd voor dit seizoen. Wij kiezen er dit voorjaar voor om het compact spelen (beslissend punt spelen op 40-40 en geen 3e set maar altijd een supertiebreak ) niet in te voeren bij onze club.

> Data KNLTB competitie voorjaar 2017
Competitieaanbod Noord-Holland Noord
> Nieuwe competitievormen

We zien de aanmeldingen voor de eerste competitie van volgend jaar graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie