Op dinsdagavond 6 maart j.l. is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van tennisvereniging LTC Beem-Star te Middenbeemster gehouden.

Tijdens de vergadering is Hans Roet, al meer dan 10 jaar de ‘groundsman’ van de vereniging, benoemd tot Erelid. Het voorstel van het bestuur hiervoor werd door de aanwezige leden met luid applaus aangenomen!

Daarnaast is op deze avond een vernieuwd Dagelijks Bestuur aangetreden.
Liesbeth Molenaar is als nieuwe voorzitter gekozen, terwijl Ivo Bakker het penningmeesterschap op zich neemt. Zij volgen daarmee Tileman van de Heuvel (na 6 jaar secretaris en 3 jaar voorzitter) en Hans Hondeman (na 9 jaar penningmeester) op. Het Dagelijks Bestuur wordt gecompleteerd door Martijn Aaij, die is aangebleven als secretaris.

Een belangrijke doelstelling voor het bestuur is om het ledenaantal van de tennisvereniging de komende tijd verder te laten groeien. De vorig jaar uitgevoerde vernieuwing van de vier kunstgrasbanen en herinrichting van het park, vormt daarvoor een goede basis.
Heeft u en/of uw kind interesse ? Kijk voor meer informatie over lidmaatschap en lesmogelijkheden op de site bij Lidmaatschap en Tennislessen

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter