Hallo Beemstar tennis liefhebbers/sters,

Het voorjaar komt er aan en het onderhoud aan ons park ook, de Gemeente heeft ons verlost van de overlast van de bomen langs de Rijperweg, waar we erg blij mee zijn. Binnen enkele weken word alles herbeplant met 4 bomen en verder lage / snelle kruipplantjes. Binnen twee jaar moet alles dan dichtgegroeid zijn.

Maar ook hier geld: niks voor niks. Beem-Star gaat deze strook zelf onkruid vrij houden  (dat was de deal). Wat zoeken wij dus? Een schoffel ploeg bestaande uit dames en heren die eens wat anders willen doen voor de club.

Wat is de insteek? De gemeente helpt ons op weg met hoe het werk zo kort mogelijk te houden en vooral  beheersbaar. Om de 14 dagen gaan de vrijwilligers de strook bewerken. Twee aan de ene kant, twee aan de andere kant en werken zo naar elkaar toe. Alles bij elkaar gaat dit binnen een uurtje lukken. Dat valt mee toch?! we starten 09.30. Op die manier is iedereen weer ruim voor 12.00 uur thuis

De bedoeling is om dit samen te laten vallen met de ploeg onderhoud banen. Op die manier is er een lekker koppeltje en drinken we na afloop gezellig een bakkie koffie met zijn allen.

Wie hebben we op dit moment voor de schoffelploeg? Jan Oele, Johan Meijering, Cor Bakker en ..., ja daar zijn we naar op zoek. Het zou mooi zijn als er ook eens wat vrouwen bij zouden komen. Is weer eens wat anders.

Lijkt het je wat of heb je nog vragen bel dan even naar Hans (0681140341). Dan geef ik je naam door aan Hanna en vervalt je kantinedienst.

Groeten,

Hans