Beste leden en (ouders van) jeugdleden van LTC Beemstar,

Op dinsdag 14 en donderdag 16 maart a.s. kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine de nieuwe ledenpasjes opgehaald worden. Op deze avonden worden meteen de 2 kantinediensten ingepland voor de senioren leden.

Bij het uitzoeken van de nieuwe kantinediensten moet er rekening mee gehouden worden dat voor de najaarscompetitie de thuis wedstrijden nog niet bekend zijn.

Als je een van deze diensten uitzoekt, houd er dan rekening mee dat als er geen thuis wedstrijd is op deze datum, je hiervoor een andere dienst krijgt toegewezen.

Ook willen wij jullie herinneren aan de test voor onze Drank- en Horecavergunning van de gemeente. Iedereen die achter de bar staat moet weten hoe je in sportkantines verantwoord alcohol schenkt. NOC-NSF heeft daarvoor een testje ontwikkeld, dat ALLE mensen die achter de bar staan gedaan moeten hebben.

Het is niet moeilijk en ook niet vervelend, zelfs wel grappig als je sommige filmpjes bekijkt. Het kost, afhankelijk van hoe grondig je het doet, ongeveer 20 tot hooguit 30 minuten van je tijd. Gelieve bij het invullen van de de test bij de vraag "E-mailadres barverantwoordelijke" het e-mailadres "kantinebeheer@ltcbeemstar.nl" te vermelden en bij de vraag "Naam barverantwoordelijke" de naam "J.N.M. Velzeboer" te vermelden. Bij "Aangesloten bij welke bond" kies hier voor KNLTB. De vereniging krijgt bericht als jij de test hebt afgelegd en moet zorgen dat alle leden die kantinedienst draaien de test doen.

Wij stellen jullie op de pasjesavonden in de gelegenheid om  de test af te leggen.

Met vriendelijke groet,

Kantinecommissie en ledenadministratie