De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is geopend!

Verbetering competitieaanbod

De KNLTB heeft om de competitie aantrekkelijker te maken ook dit jaar een aantal verbeteringen doorgevoerd. Er is nu een landelijk geharmoniseerd aanbod van competitie soorten, hierdoor worden te veel versnippering, te grote reisafstanden en grote niveauverschillen tegen gegaan. Het kan dus betekenen dat je de competitiesoort die je altijd speelde niet meer kunt vinden, er zijn bijvoorbeeld diverse leeftijdsklassen samengevoegd en vormen vervallen.

Aanpassingen spelregels

Naast het nieuwe aanbod zijn er nog een aantal aanpassingen die het vermelden waard zijn dit jaar. Naast de vorig jaar ingevoerde supertiebreak in de 3e set bij alle dubbelspelen is dit jaar ook het spelen met wisselende dubbelpartner gestandaardiseerd in alle competitievormen met meerdere dubbels in 1 spelsoort.

Deadline inschrijving

Graag ontvangen wij je inschrijvingen uiterlijk 27 december via de mail, zodat wij de opgaves kunnen controleren en ze kunnen verwerken. Als je een team opgeeft, vermeld dan naast de gewenste competitievorm alsjeblieft de namen en bondsnummers van de spelers en geef aan wie aanvoerder is.

Alle gegevens over de competitie zullen ook op onze website worden geplaatst.

We zien de aanmeldingen voor de eerste competitie van volgend jaar graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Ons eerste herenteam zondag 3de klasse is glansrijk kampioen geworden. Al na 6 wedstrijden was het duidelijk dat ze een klasse apart waren door 4x met 6-0 en 2x met 5-1 te winnen. En ook de laatste wedstrijd wisten ze met 5-1 te winnen. Overduidelijk de besten. Op naar de 2de klasse volgend jaar. De kledingsponsor: Volkert makelaardij is trots op het team.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Beem-Star 2 is kampioen geworden in de categorie 17+ Zaterdag - 5e klasse. De heren hebben het heel goed gedaan dit jaar. Ze waren na 6 wedstrijden al niet meer in te halen. Gisteren werden zij na hun laatste wedstrijd gefeliciteerd door de Verenigings Competitie Leider (VCL) Annelies Buijs. Zij was hiervoor speciaal naar Warmenhuizen gekomen.

Beem-Star 2 uit in Warmenhuizen v.l.n.r.: Hans, Martijn, Tim, Alexander

Het team bestaat uit de volgende heren: Tim Groot, Axel Hilligehekke (aanvoerder), Martijn Aaij, Hans van der Veen, Bob Harmse en de invallers Nick Plokker en Alexander van der Jagt.

Meer informatie over de wedstrijden en de prestaties van dit team vind je op de teampagina van Beem-Star 2 op mijnknltb.toernooi.nl.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Funmasters voor de jeugd van 12 tot 17 jaar is verplaatst naar 15 juni.