Beste leden van Beemstar,

Vanaf heden kunnen jullie je weer inschrijven voor de

WINTER-RECREATIE-COMPETITIE

We starten op dinsdag 31 oktober en donderdag 2 november.
8 weken en de kerstvakantie niet.

De tweede ronde van 8 weken starten we op dinsdag 9 januari en donderdag 11 januari .

Er wordt een indeling gemaakt en je speelt een uur.

Er kan alleen worden opgegeven via mail.

Vanaf heden kan je je inschrijven bij:

recreatiecommissie@ltcbeemstar.nl

Graag bij de aanmelding vermelden of je dinsdag en/of donderdag wilt spelen met je naam en telefoonnummer.

De inschrijving sluit 15 oktober want dan gaan wij de indeling maken.
Zodra de indeling bekend is krijg je een berichtje.

Wij zeggen enthousiast TOT ZIENS.

Marion en Annelies van de recreatiecommissie.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Behalve het opknappen van de banen, stond ook het opknappen van de oefenkooi op het verlanglijstje. Die opknapbeurt is eind augustus afgerond. Met grote dank aan Gertjan die de onderdelen van de kooi gemaakt heeft. De opknapbeurt is uitgevoerd door Gertjan, Johan en Hans (H). Hieronder de foto's van de voltooiing van de renovatie.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Er is een nieuwe versie van de lijst met kantinediensten geplaatst. De lijst is te vinden op het beveiligde gedeelte van de site.

Om op het beveiligde gedeelte te komen dien je in te loggen met je bondsnummer en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je deze opnieuw opvragen via de "Wachtwoord vergeten" link de bij de login box.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

L.T.C. Beem-Star is de tennisvereniging van de Beemster, met een nagelnieuw park, een goede sfeer leuke activiteiten en een gezellige kantine. Overweeg je wel eens of tennis jouw sport is?

Dan hebben wij een SPECIALE AANBIEDING: een gratis proeflidmaatschap tot 1 januari 2018!

• Toegang tot het park en de mogelijkheid te tennissen zo vaak je maar wilt.
  • Mogelijkheid mee te doen aan de wekelijkse racketavond vanaf 12 september, een open inloopavond waarbij met de pasjes van de aanwezigen gelegenheidskoppels worden samengesteld. Een perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden en regelmatig te spelen, ook als je zelf nog geen maatjes hebt bij aanmelding!
  • Natuurlijk kan je ook gelijk beginnen met tennislessen, die worden zowel op ons park als binnen bij De Kloek gegeven door tennisschool De Kloek. Maak gebruik van de speciale aanbieding van De Kloek of kijk op www.vangelderentennisacademy.nl/ voor informatie en prijzen.

Bij een volledig jaar-lidmaatschap wordt je ook lid van de KNLTB (de tennisbond) en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan toernooien, competitie, et cetera. Kosten: €120 voor senioren, €50 voor junioren.

Wil je je opgeven voor het proeflidmaatschap, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. Iemand van de club neemt dan contact met je op om je wegwijs te maken.

Beste leden van Beem-Star,

De voorjaarscompetitie is begonnen, er kan worden ingeschreven voor het BPT en er is voor de zomervakantie begint nog meer tennis!

Omdat er tussen de zomervakantie en de start van de najaarscompetitie maar 1 week ligt en vorig jaar bleek dat er in de laatste vakantieweek nog veel Beem Star leden op vakantie zijn, heeft de  wedstrijdcommissie voor een ander tijdstip gekozen om de clubkampioenschappen van 2017 te verspelen.

We spelen dit jaar in week 22 en 23, van maandag 29 mei tot en met Zaterdag 10 juni. Gedurende twee aaneengesloten weken kan worden gespeeld in dames- of heren enkel, dames- of herendubbel en/of mix, maximaal 3 inschrijvingen per deelnemer, maximaal 1 inschrijving per categorie.

Indien het aantal deelnemers maakt dat het niet nodig is beide weken volledig te gebruiken kan de wedstrijdcommissie besluiten later dan maandag 29 mei te beginnen met het toernooi.

Dit evenement wordt jaarlijks door en voor de club georganiseerd, het is gratis voor alle leden. Natuurlijk zien wij graag dat iedereen meedoet aan de kampioenschappen, hier wordt immers bepaald wie dit jaar in alle categorieën de sterkste spelers van onze club zijn.  De inschrijving staat ook open voor de jeugdleden van 16 jaar en ouder, zo kunnen we deze aankomende senioren vast kennis laten maken met alle andere seniorleden van onze club.

Om de wedstrijden zo goed mogelijk over de weken te kunnen verdelen en er op die manier spannende en gezellige weken van te maken willen we jullie vragen zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Verhinderingen op de finale zaterdag willen we alleen toestaan als het gaat om calamiteiten of werk.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf vandaag via toernooi.nl of via deze site.

De inschrijving sluit op vrijdag 19 mei om 18:00 uur

Wij hebben er zin in en we hopen jullie te zien tijdens de clubkampioenschappen!

De wedstrijdcommissie