Nieuws

Ons eerste herenteam zondag 3de klasse is glansrijk kampioen geworden. Al na 6 wedstrijden was het duidelijk dat ze een klasse apart waren door 4x met 6-0 en 2x met 5-1 te winnen. En ook de laatste wedstrijd wisten ze met 5-1 te winnen. Overduidelijk de besten. Op naar de 2de klasse volgend jaar. De kledingsponsor: Volkert makelaardij is trots op het team.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Beem-Star 2 is kampioen geworden in de categorie 17+ Zaterdag - 5e klasse. De heren hebben het heel goed gedaan dit jaar. Ze waren na 6 wedstrijden al niet meer in te halen. Gisteren werden zij na hun laatste wedstrijd gefeliciteerd door de Verenigings Competitie Leider (VCL) Annelies Buijs. Zij was hiervoor speciaal naar Warmenhuizen gekomen.

Beem-Star 2 uit in Warmenhuizen v.l.n.r.: Hans, Martijn, Tim, Alexander

Het team bestaat uit de volgende heren: Tim Groot, Axel Hilligehekke (aanvoerder), Martijn Aaij, Hans van der Veen, Bob Harmse en de invallers Nick Plokker en Alexander van der Jagt.

Meer informatie over de wedstrijden en de prestaties van dit team vind je op de teampagina van Beem-Star 2 op mijnknltb.toernooi.nl.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Funmasters voor de jeugd van 12 tot 17 jaar is verplaatst naar 15 juni.

Beste leden,

Regelmatig komen er vragen langs wanneer wel en wanneer niet te vegen. Als jullie klaar zijn met spelen en er staan geen leden te trappelen om de baan op te gaan, dan gewoon vegen ongeacht het tijdstip van de dag. Als het zand nat is dan heeft vegen geen zin en hoeft er niet geveegd te worden

Waarom word er geveegd?
Het zand moet in beweging blijven dit voorkomt alg- en mosvorming. Op die manier wordt voorkomen dat het alg en mos zich vast gaat zetten.

Ik merk t.o.v. 18 jaar terug toen ik begon met het onderhoud, dat het klimaat wel degelijk verandert. Hogere temperaturen en veel vocht zijn een ideale voedingsbodem voor mos en alg.

We zijn klaar en denken dat het gaat regenen. Moeten we dan vegen?
Ja, evengoed vegen.

Waarom vegen Dirk en Hans met het trekkertje?
De zware borstel trekt de diepere lagen zand naar boven. Op die manier houden wij het zand in beweging. Vervolgens vegen jullie weer en schuiven het zand weer in de mat, zo vullen we elkaar weer mooi aan.

Het vegen op zich gaat goed nagenoeg iedereen doet keurig zijn ding. Dit houden we er in.

Met vriendelijke groet,

Materiaalcommissie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Zo als iedereen wel gezien heeft hebben we sinds augustus een prachtige gerenoveerde oefenkooi. Zie ook het nieuwsbericht Oefenkooi opgeknapt. Een prachtige oefenkooi om lekker een tennisballetje in te slaan.

Maar het is een tenniskooi en geen VOETBALKOOI!

Regelmatig zien we hier jongens in voetballen soms in het bijzijn van een ouder. Hier is de kooi niet geschikt voor. Het net is niet bestand tegen het gewicht van een voetbal. Als het zo doorgaat ligt het net binnen de kortste keren aan flarden. Daarom hierbij een oproep aan kinderen en ouders:

Laten we de kooi gebruiken waar hij voor gemaakt is, een tenniskooi en niks anders.

Groeten,

Materiaalcommissie