Proeflidmaatschap 2017

Met het proeflidmaatschap wordt je gratis lid van LTC Beem-Star van september tot en met december. Het proeflidmaatschap houdt het volgende in:

• Toegang tot het park en de mogelijkheid te tennissen zo vaak je maar wilt.
  • Mogelijkheid mee te doen aan de wekelijkse racketavond vanaf 12 september, een open inloopavond waarbij met de pasjes van de aanwezigen gelegenheidskoppels worden samengesteld. Een perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden en regelmatig te spelen, ook als je zelf nog geen maatjes hebt bij aanmelding!
  • Natuurlijk kan je ook gelijk beginnen met tennislessen, die worden zowel op ons park als binnen bij De Kloek gegeven door tennisschool De Kloek. Maak gebruik van de speciale aanbieding van De Kloek of kijk op www.vangelderentennisacademy.nl/ voor informatie en prijzen.

Wil je je opgeven als lid stuur dan een mail naar onze ledenadministratie. Vermeld daarbij:

• Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • Aantal jaren tenniservaring
  • Belangstelling voor racketavond ja/nee

Iemand van de club neemt dan contact met je op om je wegwijs te maken.

Kosten lidmaatschappen.

De contributie bedraagt €120 voor senioren, €50 voor junioren en €25 voor aspirant junioren.

Bij aanmelding na 1 juli betaalt u contributie voor een half jaar, na 1 oktober voor 1 kwartaal.

Voor betaling via acceptgiro wordt €10 extra in rekening gebracht.

Er worden geen inschrijfkosten berekend !

Lees ook de algemene informatie.

Informatie voor jeugdleden.

Lees hier over de mogelijkheden van het jeugdlidmaatschap.

Het inschrijfformulier-jeugd en machtigingsformulier kun je printen en na invulling inleveren bij de ledenadministratie of jeugdcommissie.

Lid worden senioren.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier-senioren.

Dit kunt u samen met het machtigingsformulier inleveren bij de ledenadministratie.

Opzeggen lidmaatschap

Statutair dient u voor 1 december van het kalenderjaar uw lidmaatschap op te zeggen.

Dit kan via ons contactformulier       kies voor: Verzenden aan Ledenadministratie

U ontvangt hiervan een bevestiging.