Tot de belangrijkste taken van de wedstrijdcommissie behoren de organisatie van de competitie en de clubkampioenschappen voor senioren.

De competitiewedstrijden worden gedurende de maanden april, mei en een deel van juni gespeeld. Ruim twintig Beem-Star teams komen dan uit in de verschillende competities die op de dinsdagen, donderdagen, vrijdagen en in het weekend afgewerkt worden. Voor de wedstrijdcommissie begint de competitie al in november, wanneer de verschillende teams bij de bond ingeschreven dienen te worden. In januari komen de bevestigingen van inschrijving binnen en worden er voldoende ballen besteld. Vlak voor het begin van de competitie worden ballen en competitiebescheiden aan de aanvoerders van de teams uitgereikt en kan het feest beginnen.

De clubkampioenschappen enkel en dubbel worden meestal gedurende een week in juni gespeeld. Voor de clubkampioenschappen is een week in september gereserveerd. Voor beide toernooien is het in principe de bedoeling dat er in de categorieën 9, 8, 7 en 5/6 ingeschreven kan worden. De commissie is altijd zeer afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Hoe hoger dit aantal, des te meer kan er van gemaakt worden en des te leuker het toernooi.

De leden van deze commissie zijn Annelies Buijs, Ivo Bakker.

Eventuele vragen kunt u stellen via ons mail-contactformulier

kies bij Verzenden aan: Wedstrijdcommissie